0
Съдържание на количка
Количка

Филтри Филтри

Акумулаторни Коли

Популярност
- 10%
Възраст: от 3 до 8 год.
427.00 лв. 383.04 лв.

Детските акумулаторни коли са безспорно един от най-желаните от малчуганите подаръци. И това никак не е случайно. С напредването на новите технологии стана възможно създаването на такива невероятни умалени копия на реалните модели автомобили, които са напълно идентични с големите си събратя и не им отстъпват ни най-малко по красота и стил. Да подкараш такова удивително копие на любимата си марка автомобил е не просто удоволствие, а спомен, който оставя ярка следа в съзнанието за цял живот.

 
Затова, не пропускайте възможността да сбъднете мечтите на вашия малчуган и да му подарите незабравими мигове, които ще дадат силен тласък на неговото физическо, умствено и психологическо развитие.

 
При нас ще намерите уникални модели с изключително високо качество и напълно безопасни за децата.


Докато мъничето си играе и се забавлява, то ще научи повече за устройството и начина на движение на автомобила, ще увеличи своята двигателна активност, ще подобри умението си за концентрация на вниманието, както и ще започне да координира много по-добре своите движения. Рефлексите също ще станат много по-бързи и по-сигурни.


Изборът на правилните игри и забавления в ранна детска възраст е много важен. Докато си играе, вашето мъниче се учи на всичко, което по-късно ще му бъде необходимо в живота. И колкото по-сложни и по-трудни стават игрите, с толкова по-голяма лекота то ще преодолява трудностите, които предстои да срещне по пътя си.


Карането на автомобил, било то реален модел или детска акумулаторна кола, е умение, което се придобива с практика. Ако още от малко детето е запознато с основните принципи на шофирането, след време това неминуемо ще се отрази на бързината, с която ще усвои карането на истински автомобил, защото вече ще има опит и изградени рефлекси.
Същото се отнася и до психологическия аспект в развитието му - дете, което вече е успяло да осъществи една своя мечта, ще има смелостта и амбицията да се пребори и за всички останали!