0
Съдържание на количка
Количка

Филтри Филтри

Дървени площадки и къщи

Популярност

Добре дошли в една от най-романтичните ни секции – приказното царство на дървени площадки и къщи, където вълшебствата са ежедневие, а игрите никога не свършват. Тук ще намерите всичко необходимо за оборудването на забележителен кът за игра, където вашето слънчице да играе до насита - необезпокоявано, но отлично защитено. Подарявайки му някоя от нашите невероятни къщи, вие ще отворите за нещо вратите на един нов свят, в който мечтите стават реалност.Притежанието на едно подобно прекрасно лично пространство насърчава ролевите игри, които са изключително важни за развитието на социални умения, въображението, както и са чудесно средство за усъвършенстването на речта в ранна детска възраст.
От друга страна площадките за игра са снабдени с разнообразни атрактивни съоръжения – пързалки, люлки, катерушки и други забавни приспособления, които насърчават двигателната активност, развиват мускулатурата, повишават издръжливостта и в крайна сметка подобряват здравословното състояние и повишават имунитета на децата.
От друга страна, дървото е екологичен, здрав и издръжлив материал, който има способността да създава невероятен уют както в интериора, така и в екстериора. Няма по-прекрасна гледка от кокетните дървени площадки и къщи, инсталирани в градината. Бъдете сигурни, че вашето дете ще оцени тези изключителни декори по достойнство и ще ви бъде благодарно цял живот за щастливото детство, което сте му осигурили.