0
Съдържание на количка
Количка

Категория Категория

Филтър Филтър

Rollplay

Rollplay се посвещава на производството на висококачествени играчки за яздене и бутани, които осигуряват безопасно, независимо и мобилизирано забавление за деца. Това са специалисти в създаването на забавни и вълнуващи, луксозни превозни средства с лицензи от премиум автомобилни компании, като...Пълно описание

Възраст: от 4 год.
869.00 лв.
Възраст: от 3 до 7 год.
569.00 лв.
Възраст: от 3 до 5 год.
429.00 лв.
Възраст: от 5 до 5 год.
309.00 лв.
Възраст: от 3 до 6 год.
569.00 лв.
Възраст: от 6 год.
379.00 лв.

Още информация за Rollplay

Rollplay се посвещава на производството на висококачествени играчки за яздене и бутани, които осигуряват безопасно, независимо и мобилизирано забавление за деца. Това са специалисти в създаването на забавни и вълнуващи, луксозни превозни средства с лицензи от премиум автомобилни компании, като Volkswagen и BMW.

Rollplay предлага някои от най-реалистичните дизайни на автомобили в индустрията и всички идват с дълъг списък от иновативни функции. При Автомобилите от марката можете да намерите различни светлинни и звукови ефекти, отварящи се врати, истински фарове, сгъваеми огледала, хромирани елементи и други. Независимо дали търсите градски автомобил, луксозен косоувър или мощна машина, вашият малък шофьор ще намери своя първи автомобил тук.