0
Съдържание на количка
Количка

Доставка

  • ВАЖНО: ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СЕ ПРЕДАВАТ НА КУРИЕР ДО 2 РАБ. ДНИ. НА ИМЕЙЛ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СТАТУС НА ПОРЪЧКА И НОМЕР НА ТОВАРИТЕЛНИЦА.
  • Доставяме пакети с ЕКОНТ, СПИДИ, ЕВРО ПЪТ, както и палети с ТРАНСПРЕС и ЕКОНТ
  • Клиентът сам избира метода на доставка.
  • Цената за доставка се калкулира на база теглото или обема по куриерските тарифи и е посочена в метода за доставка избран при завършване на поръчка.
  • СПИДИ е активен при пратки с максимално тегло на пакета до 50кг. и максимално тегло на пратката до 100кг., като при поръчка на по-тежки артикулуи модула за доставка няма да е наличен при финализиране на поръчката. За всички пратки над 50кг. 

Срок за доставка

Ние изпращаме продуктите винаги с експресна доставка за следващия ден, но понякога практиката ни показва, че е куриерите не винаги спазват тази наша договореност с тях.

Обикновено когато стоката е на склад срока за доставка е 1-3 работни дни за големите населени места и 1-5 работни дни за малките населени места без офиси на куриер и с график на доставка. Стоките се обработват до 2 работни дни. Когато стоката не е налична и е необходимо да бъде поръчана от страната или от чужбина ще бъдете уведомен по телефона или имейл за срока на доставка. Стойността на пратката се заплаща на куриера при доставка. Доставки се извършват в работни дни между 9 и 19 часа, както и в събота до 14 часа.

По-малки населени места се обслужват по график, който може да видите в сайта на избраната от Вас куриерска фирма.

Доставката се извършва до адрес чрез наш транспорт или чрез куриерските фирми СПИДИ, ЕКОНТ, ЕВРОПЪТ, ТРАНСПРЕС.

Поръчките до 9 часа се обработват на същият ден, след 9 часа на следващия ден. Изключение правят стоки, налични в търговското представителство. Поръчките за същите се изпълняват на същия ден.

ВАЖНО: По време на черни петъци, Коледни и Новогодишни празници, както и в затруднени метеорологични условия или при неочаквани обстоятелства е възможно срока на доставка да бъде по-голям!

 

Информация за връщане

Закупена стока може да бъде върната в срок от 15 работни дни от получаването, ако не е използвана различно от необходимото за установяване на нейното естество, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача! За връщане на стока използвайте формата за рекламация. Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

ВАЖНО: Не се приема връщане на:

  • Басейни, и надуваеми изделия които са сглобени, напълнени с въздух и/или с вода.
  • Детски площадки, които са пробити и монтирани.
  • Мебели и стоки по специална поръчка и изработени по спецификация на клиент.
  • Разопаковани помпи за кърма, бебешки шишета, биберони, залъгалки и други продукти, които след разопаковането им и докосването им от клиенти - загубват своята стерилност и има опасност за здравето на децата при последваща продажба!
  • Всички продукти, които не могат да се приведат във вида в който са получени.

ВАЖНО: ОхоБохо не може да гарантира наличността на стоката към момента на поръчка. Ако след поръчка, стоката не е налична ще получите имейл и/или обаждане от нас. Ако бихме могли да доставим стоката по поръчка ще ви информираме за срока на доставка на имейла посочен в заявката.

Екипът ни Ви пожелава приятно пазаруване!

 

ЗА НАСЕЛЕНИ МЕСТА БЕЗ ОФИСИ, ДОСТАВЯМЕ ПРАТКИТЕ ДО АДРЕС!
ЕВРОПЪТ калкулира допълнителна такса от 6лв. за доставка до адрес до малки населени места извън графика им на обслужване.