0
Съдържание на количка
Количка

Филтри Филтри

Играчки Playmobil

Популярност

От 1974 г. играчките PLAYMOBIL®, създадени от Ханс Бек, се превърнаха в класика в детските стаи за игра, с игрални теми, вариращи от пиратски кораб до детска болница.

Оттогава са произведени около 3 милиарда от любимите фигури с икона на усмивката, които предизвикват творческа игра за деца по целия свят. Около 30 различни теми се разпространяват в приблизително 100 страни по света. Както родителите, така и преподавателите признават наградените играчки на PLAYMOBIL® като еталон за продукти с висока стойност и качество.

Уникалният принцип на играчките стимулира въображението и творчеството и по този начин насърчава детското развитие. С сериите, децата могат не само да се промъкнат в много различни роли, но и да пресъздадат и да преживеят света в миниатюра.

С множество таланти тези весели фигури успешно преодоляват всякакви предизвикателства - като рицари или пирати в исторически сценарии, като строителни работници, ветеринарни лекари и полицаи днес, или като тайни агенти във футуристични светове.