0
Съдържание на количка
Количка
ВАЖНО: Всички поръчки се изпълняват нормално и без закъснение. Забраната не важи за куриерските фирми, и те доставят до цялата страна. #Останете вкъщи, пазарувайте безопасно онлайн и бъдете здрави! Взели сме всички мерки за безопасност и дезинфекция.

Филтър Филтър

Minecraft

Minecraft e компютърна игра разработена първоначално в Швеция изключителен хит не само при подрастващите. До юни 2016 година играта е с над 100 милиона продажби във всичките и варианти. Играта има множество режими, като режим на оцеляване, творчески режим и други, което я прави уникална....Пълно описание

Възраст: от 8 год.
219.99 лв.

Още информация за Minecraft

Minecraft e компютърна игра разработена първоначално в Швеция изключителен хит не само при подрастващите. До юни 2016 година играта е с над 100 милиона продажби във всичките и варианти. Играта има множество режими, като режим на оцеляване, творчески режим и други, което я прави уникална. Minecraft e номинирана и е носител на редица награди и отличия, като до юни 2016г над 106 милиона копия са били продадени във всички платформи. Сега вече ще можете да станете част от играта и в реалният свят с чудесните оригинални играчки по неин лиценз. В каталога ни ще намерите редица интересни Minecraft брандирани играчки и ще можете да прехвърлите виртуалният свят в домовете си.