0
Съдържание на количка
Количка

Филтри Филтри

Детски Шейни

Популярност
Възраст: от 5 год.
269.00 лв.
Възраст: от 6 год.
389.00 лв.
Възраст: от 12 мес.
49.90 лв.
- 10%
Възраст: от 3 год.
27.00 лв. 24.30 лв.
- 10%
Възраст: от 3 год.
87.00 лв. 78.30 лв.
Възраст: от 4 год.
215.00 лв.
Възраст: от 5 год.
239.00 лв.
Възраст: от 5 год.
239.00 лв.
Възраст: от 2 год.
19.90 лв.
Възраст: от 6 мес. до 3 год.
139.00 лв.
- 10%
Възраст: от 3 до 7 год.
20.00 лв. 18.00 лв.

Детските шейни са идеален подарък за всяко дете. Измислени още в средновековието днес шейни са много разнообразни и далеч различни от класическите дървени модели. В каталога ни ще намерите най-голямото разнообразие от детски шейни и забавление за снега.

Видове детски шейни

Шейни с кормило
Тези видове шейни са най-желаните и предпочитани за деца над четири-пет години. Моделите варират и има различни видове включително и добре познатите ни Чук и Гек и Снегокат. Класическите шейни с кормило са със здрава метална рамка и пластмасови ски, като предната ска се контролира от кормилото. Различните видове модели предлагат места за едно, две деца включително разполагаме с модели за дете с възрастен както и единствения модел на пазара за двама възрастни или тийнейджъри.

Относно екстрите и функциите им, тук технологиите се развиват изключително бързо. Част от подобренията, които може да откриете в различните модели са амортисьори, автоматични системи за навиване на въжето, автоматичен завой при падане, спирачка и други.

Бебешки шейни
Това са шейни предназначени за най-малките деца. Обикновено в комплекта им са включени и обезопасителни коланчета за по-голяма сигурност. Някои модели са снабдени и с чувалчета за да може на вашето дете да му е приятно, топло и меко. С тези шейни е препоръчително дърпането да става само по равни и добре заснежени повърхности винаги под контрола на родител.

Пластмасови шейни тип леген
Станали популярни последното десетилетие, тези шейни са изключително достъпни и евтини за сметка на това предлагат изключителен контрол и много нисък център на тежестта, без възможност от падане. Моделите от този тип са изключително леки, което ги прави идеални за дърпане и носене. Предпочитани от по-големи деца за спускане на пистите в квартала, парка и гората.

Дървени и класически модели шейни
Обикновено това са модели с метална конструкция с дървена седалка и облегалка, също така се предлагат и изцяло дървени модели обикновено с ламаринена подложка за по-добро пързаляне.

Слайдъри
Това са може би най-малките шейни, които нямат ограничение в горната възрастова граница. Компактният им размер ги прави изключително удобни за транспортиране, като нищо не пречи винаги да сме готови за първият сняг с една такава в багажника на колата на пример.

Актуални Промоции