0
Съдържание на количка
Количка

Филтри Филтри

Надуваеми Басейни и Сглобяеми Басейни

Популярност
Възраст: от 6 год.
699.90 лв. 651.65 лв.
Възраст: от 6 год.
1044.00 лв. 943.61 лв.
Възраст: от 5 год.
266.00 лв. 255.00 лв.
Възраст: от 5 год.
212.80 лв. 197.00 лв.

В разделите с "надуваеми басейни", което стана нарицателно за градински и наземни басейни ще намерите широка гама от модели на марките Intex, Bestway, Jilong, Mspa, Gre и други.

Какво трябва да знаем при избора на басейн:

Размера при басейните има значение

Първото и най-важно нещо е с какво място разполагаме. Имаме чести случаи на клиенти, които си мислят, че мястото би им стигнало за по-голям басейн и остават много разочаровани, когато разберат, че е твърде малко. Съветваме ви да измерите добре мястото на което трябва да разположите басейна, като оставите достатъчно отстояние от страниците.

Вида на басейна

Според това първо какъв бюджет имате и второ колко време имате за ползването на басейна, трябва да се спрете и на типа му. Предлагаме различни видове басейни с надуваем борд, тръбна конструкция, твърди стени и дори такива за вграждане. 

Басейни с надуваем борд

Басейните с надуваем борд са най-достъпните от ценова гледна точка. Ако няма да ползвате басейна често, то това е и най-добрият избор. Предимствата на този тип басейни са бързия монтаж и демонтаж.

Басейни с тръбна конструкция

Фирмата ни предлага широка гама от тези басейни. Това е може би най-предпочитаният модел за къщи и вили, които се посещават редовно. Лесни за инсталация и за поддръжка, това е чудесен избор на много достъпна цена. При моделите с тръбна конструкция има много по-голям избор от форми и дълбочини съпоставени с моделите с надуваем борд.

Наземни Басейни с твърди и метални стени

Тези басейни са на следващото ниво след моделите с надуваем борд и тръбна конструкция. Ако желаете да имате истински басейн на достъпна цена, то това е вашият избор. Моделите от този тип са с вътрешно покритие, наречено линер, като повечето модели, които предлагаме имат пълна окомплектовка от помпи и аксесоари. Поставяйки такъв басейн във вашата градина, той може да стои там целогодишно без да се разглобява и прибира след третиране със специален препарат за зимата.