0
Съдържание на количка
Количка

Филтри Филтри

Други аксесоари за басейни

Популярност
10.90 лв.
Възраст: от 6 год.
24.00 лв.
68.00 лв.
Възраст: от 6 год.
9.90 лв.
- 25%
169.00 лв. 126.93 лв.

Ако вече сте сбъднали мечтата си да имате страхотен басейн в градината и сте се снабдили с подходящите помпи и филтри за пречистване на водата, значи е време да помислите и за някои други аксесоари за басейни, които да превърнат това място в едно магично място, където царуват красотата и комфортът. С нашите нови предложения, това е съвсем лесно осъществимо. Нужно е само да разгледате иновативните ни идеи и да си изберете тези, които най-много ви интригуват и ще ви накарат да се почувствате истински щастливи.
Защото басейнът не е само място за спасение от летните горещини, но и вашето уникално лично пространство, предназначено да ви предложи уют, релакс, спокойствие и да ви зареди с положителна енергия.
Всички ценители на красивия екстериор ще бъдат очаровани да видят разнообразните ни и красиви идеи за надуваеми пейки, стойки за хавлии, осветление и всичко останало, което ще ви улесни да направите престоя във вашия басейн още по-приятен, а външният му вид – още по-атрактивен.
Можете да си изберете интересни игри, с които цялото семейство да се забавлява до насита и да прекара вълнуващи мигове, за които после да си спомняте с усмивка и умиление. Всички продукти се отличават със завидно качество и ще ви служат вярно дълго време.

Актуални Промоции