0
Съдържание на количка
Количка

Филтри Филтри

Подложки за басейн

Ако сте решили да инсталирате басейн в двора си, няма как да минете без някои полезни аксесоари, например практичните и функционални подложки за басейн, които имат важна роля в различни насоки. На първо място подложката предпазва дъното на басейна от нараняване, а особено що се отнася до надуваемите модели, това е от съществено значение. Благодарение на специалната си текстура, подложката за басейн служи като меко покритие под дъното на басейна, оформя ефектно зоната на инсталиране и предпазва водата от замърсяване при постоянното влизане и излизане с боси и мокри крака.
От друга страна, подложката за басейна осигурява комфортна настилка, която предпазва стъпалата от нараняване, а това изобщо не е маловажно, особено ако съоръжението се използва от цялото семейство, сред които има деца.
Подложките за басейн имат специална структура, която е устойчива и не се влияе от атмосферните промени, така че, слънчевите лъчи или другите метеорологични условия не могат да я повредят.
Предлагаме ви разнообразни модели, които да задоволят изискванията дори и на най-претенциозните от вас със своята практичност и отлично качество. Изберете форма и размер според вида на вашия басейн и личните ви предпочитания и няма да бъдете разочаровани. Нашите партньори са доказали се във времето производители, чиито продукти са изработени от висококачествени и издръжливи материали.