0
Съдържание на количка
Количка

Филтри Филтри

Препарати и тестери за басейни

Популярност
14.40 лв.
12.30 лв.
- 13%
14.90 лв. 12.90 лв.

Предлагаме ви изключително ефективни препарати и тестери за басейни, с чиято помощ да поддържате комфорта на вашето лятно кътче за релакс. Сред многобройните предложения можете да откриете най-добрите решения за дезинфекция, за да се къпете във водата спокойни здравето си, както и това на близки и приятели, които са решили да ви погостуват.Също така бихте могли да се възползвате от практични комплекти, в които са включени необходимите уреди, тестери и таблетки, за да решите всички проблеми само с един клик. Сред разнообразието от предложения ще откриете най-лесните начини да контролирате нивото на pH , хлор и удобни механични уреди за ръчно почистване на едрите частици.
Предлагаме и препарати, които имат способността да уедряват попадналите във водата на басейна дребни частици, за да бъде тяхното отстраняване лесно и бързо. Много практично решение са и продуктите, които добавени към водата я правят по-бистра и прозрачна, за да е къпането в нея истинско удоволствие.
Непременно разгледайте и плуващите диспенсъри, които са изключително функционални и ще ви освободят от много задължения. Специалният им дизайн и материали на изработка позволяват те да обхождат цялата повърхност на басейна и да си вършат работата дискретно и незабележимо, докато вие сте се отпуснали в прохладната прегръдка на водата.