0
Съдържание на количка
Количка

Филтри Филтри

Покривала за басейни

Популярност
- 12%
36.90 лв. 32.59 лв.
- 14%
18.90 лв. 16.29 лв.
- 3%
39.99 лв. 38.78 лв.
20.99 лв. 20.94 лв.
- 3%
49.90 лв. 48.57 лв.
- 4%
29.90 лв. 28.62 лв.

Предлагаме ви богата гама покривала за басейни, с които успешно ще предпазите водата във вашия басейн от попадане на нежелани предмети и ще я поддържате чиста и приятна за къпане. Този важен аксесоар в никакъв случай не трябва да бъде пренебрегван, тъй като откритите водни площи са застрашени както от нашествие на сухи листа и клони, отронени от близките дървета, така и от разнасяния от вятъра прах, пръст и други предмети, които не бихте искали да замърсят водата в басейна.Попадането на нечистотии не е само въпрос на естетика, но и е пряко свързано с нашето здраве, тъй като различните бактерии, намиращи се в мръсните предмети, случайно озовали се във водата, могат да причинят алергии или да доведат до други здравословни проблеми.
При нас ще откриете покривала за правоъгълни басейни, овални, кръгли, сглобяеми модели, както и такива покривала, които имат допълнителни функции – например, с ЛЕД осветление.
Разнообразието е голямо и това предполага лесно и бързо откриване на точния модел, който най-добре ще отговори на вашите потребности. Всички продукти са издържани от здрави и надеждни материали, което е гаранция за дълготрайност и безпроблемна употреба за дълго време напред.
Работим с надеждни и доказали се на пазара партньори, така че, да ви осигурим най-доброто качество на максимално добра цена.