0
Съдържание на количка
Количка

Филтри Филтри

Филтърни системи и аксесоари

Популярност
- 27%
48.90 лв. 35.62 лв.
- 2%
494.90 лв. 486.09 лв.
- 26%
14.90 лв. 10.98 лв.
- 33%
15.90 лв. 10.61 лв.
- 14%
699.00 лв. 601.86 лв.

Заповядайте да разгледате нашата секция с най-новите и моделни филтърни системи и аксесоари за басейни, с които без проблем ще поддържате винаги в отлично състояние водата във вашия басейн. Специално за вас сме селектирали възможно най-ефективните и удобни начини за поддръжка на чистотата, за да е откритият ви басейн едно прекрасно място за среща с приятели, семейни събирания или просто отдих, далеч от грижите на всекидневието.
Разнообразните филтриращи системи ще ви помогнат много лесно и без излишни усилия да поддържате свежа и бистра водата в басейна. Те идват с чудесни функции и са предназначени за съоръжения с различни размери.
Откритата водна площ неминуемо привлича насекоми, които попадат в нея и я замърсяват, а вятърът също разнася най-необикновени предмети по въздуха и някои от тях неминуемо се озовават в любимия ви басейн. Когато той се използва често, най-нормално е във водата да остават и косми, които също трябва да бъдат отстранени по най-лесния начин. Ето защо сме избрали за вас функционални системи, скимери, филтри, диспенсъри и още много други практични аксесоари, които можете да получите бързо и лесно, само с няколко клика.
Качеството и здравината на продуктите е гарантирано, а цените, както може и сами да се убедите, са много атрактивни.