0
Съдържание на количка
Количка

Категория Категория

Филтър Филтър

BabyOno

От 1990 г. Babyono подпомага родителите в процеса на отглеждане на деца, като им предоставя продукти, необходими за растежа и развитието им. Фокусирайки се върху активните родители, които оценяват комфорта и спестяващите време решения, Babyono проектират нехните продукти надеждни, лесни...Пълно описание

Популярност
Възраст: от 0 мес.
44.90 лв.
Възраст: от 0 мес.
27.90 лв.
Възраст: от 0 мес.
13.90 лв.
Възраст: от 0 мес.
129.00 лв.
Възраст: от 0 мес.
45.90 лв.
Възраст: от 0 мес.
37.90 лв.
Възраст: от 0 мес.
33.90 лв.
Възраст: от 0 мес.
163.90 лв.
Възраст: от 0 мес.
159.00 лв.
Възраст: от 0 мес.
15.90 лв.

Още информация за BabyOno

От 1990 г. Babyono подпомага родителите в процеса на отглеждане на деца, като им предоставя продукти, необходими за растежа и развитието им.

Фокусирайки се върху активните родители, които оценяват комфорта и спестяващите време решения, Babyono проектират нехните продукти надеждни, лесни за използване и ергономични. Тайната на компанията е включването на самите родители в процесите по проектиране и изработка. По този начин Babyono постига резултат, който напълно отговаря на нуждите ни. 


Сред приоритетите на марката са създаването на безопасни за използване продукти, проектирани в съответствие със задължителните директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките подлежат на подробно тестване, преди да стигнат до ръцете на децата.

Строгото управление на всеки етап от производствения процес гарантира най-високото качество на продукта, което е причината, поради която на марката се доверяват милиони родители от целия свят.

Грижата за децата е възнаградена под формата на множество награди. Продуктите Babyono са признати от много конкурси и организирани от различни родителски списания: "Mam Dziecko", "Dziecko", "Rodzice".