0
Съдържание на количка
Количка

Филтри Филтри

Почистване на басейни

Популярност
- 16%
249.90 лв. 209.84 лв.
- 11%
54.90 лв. 48.66 лв.
69.40 лв.
8.90 лв.

При нас ще откриете най-надеждните и практични методи за почистване на басейни, които гарантират перфектна поддръжка на водното съоръжение.Не е тайна, че чистотата на басейна е от съществено значение за вашето здраве и разбира се, пряко влияе върху уюта и комфорта на водната площ. Никой не би желал да се потопи в мръсен и басейн със запрашена вода, пълна с най-различни боклуци, които вятърът е довял от различни посоки.
За да се наслаждавате пълноценно на съприкосновението с водата в топлите летни дни и да изпипате истинско удоволствие, вие се нуждаете от надеждна система за почистване. И при нас ще откриете разнообразни функционални опции, които да отговорят напълно на вашите потребности.
Сред най-атрактивните предложения се отличават роботите, чиято дискретна работа осигурява безупречната чистота на дъното на басейна, като всякаква намеса или контрол са напълно излишни, тъй като те са проектирани така, че при достигане стената на басейна да сменят посоката и по този начин да се предотврати евентуален сблъсък или опасност от засядане. Роботите за почистване на басейни се препоръчват при съоръжения с по-големи размери, където би било непрактично ръчното почистване.
В случай, че вашият басейн не е толкова голям, винаги можете да разгледате другите не по-малко добри опции за поддръжка на неговата чистота. Офертите са разнообразни и много привлекателни с отличното съотношение между цена и качество.